Välkomna på min nya resa!

Jag hoppas att denna hemsida/blogg kommer att enkelt fungera för mig att för er visa mina drakar och andra småkrumelurer, pappersklipp och mitt botaniska måleri. Jag är närmast skräckslagen inför det mesta som är digitalt – jag är i synnerligen en person som arbetar med mina händer hellre än framför en skärm.

När jag är ute och visar mina alster frågar många mig om jag har en blogg eller hemsida och jag har förstått att det skulle underlätta för de som är intresserade av att se vad jag skapar. Ni får ha överseende med att jag kommer att ” truffla till det” ibland och att uppdateringarna kommer ryckvis… Vill ni ha direkt kontakt med mig föreslår jag att ni antingen ringer 0727232076 eller mailar sussdue@gmail.com. För de av er som skaffat en drake finns det alltid ett gratis draksjukhus här, bara ni står för ”ambulansen” ;-)!

Jag hade den stora glädjen att bli tillfrågad om att ställa ut på fantastiska Alsta trädgårdar, strax utanför Örsundsbro ( som i sin tur ligger mellan Uppsala och Enköping). Det är ett förtjusande trädgårdscafé med inspriationsbutik och galleri samt de mest underbara bakverk! I lördags var det så dags för vernissage i värmen. Det var  roligt att de som kom var så intresserade av teknik och frågade mycket! Att se mina alster bakom ram gjorde att jag helt plötsligt insåg att jag faktiskt åstadkommit något i konstväg ;-). Mina små krabardjur passade alldeles utmärkt i denna fantastiska miljö- the Big Mama flyger fritt och övervakar sina små som raskt for ut bland vinrankorna!
Fortsätt läsa ”Välkomna på min nya resa!”